Tenim capacitat per a 80 comensals, repartits en 4 sales rústiques i acollidores.

Totes les nostres sales estan degudament equipades amb calefacció i aire condicionat, una entrada i serveis preparats per a persones amb mobilitat reduïda.

A Magadins Vell també disposem d’equipament (projector, pantalla i equip de so) per a convencions, reunions d’empresa, presentacions, …

espais01

 

 

L’espai exterior disposa d’un ampli pàrking, terrassa coberta i zona ajardinada.

El nostre restaurant està a peu de carretera degudament senyalitzat i de fàcil accés.

 

 

ENERGIA

Magadins Vell té en compte tres aspectes molt importants: reduir el consum (estalvi energètic), optar per tecnologies més eficients en l’ús d’energia i obtenir energia a partir de recursos renovables.

Reduir el consum: tenim un bon manteniment de les instal·lacions energètiques, control de l’ il·luminació amb bombetes de led; tenim per sectors les línies d’il·luminació per tal de no consumir en va.

 

Aire condicionat i calefacció: tenim un manteniment preventiu per garantir la detecció i reparació d’averies en els aparells. Distribució per sales de l’aire condicionat i això ens permet tenir estalvi d’energia. El pla de millora en quant a calefacció i aigua sanitària ha estat incorporar una caldera de biomassa per baixar el consum d’energies fòssils. Tanmateix reduïm les emissions de CO2.

Il·luminació: totes les bombetes del restaurant són de led; les zones de treball de cuina i d’elaboració amb fluorescents led.