entorn01 Magadins Vell està situat al peu de carretera, al terme municipal de Moià a mig camí de l’Estany a la comarca del Moianès.
El nostre entorn privilegiat, en plena naturalesa entre camps de cultiu, és un clar exponent del medi natural del Moianès.

Cal destacat la proximitat amb espais tant representatius del llegat històric del nostre país com Les coves del Toll de Moià, el Monestir Romànic de l’Estany, la cases natals de Rafael Casanova, a Moià i Enric Prat de la Riba a Castellterçol.

Amb l’objectiu de reduir al màxim l’afectació al nostre entorn, Magadins Vell ha optat per tecnologies més eficients i obtenir energia a partir de recursos renovables:

• Disseny eficient del sistema d’il•luminació de baix consum distribuït per sectors segons les necessitats de cada moment.

• Realitzem un manteniment preventiu per garantir la detecció i reparació d’averies en els aparells d’aire condicionat i calefacció de manera que funcionin eficientment.

• Sistema de calefacció i aigua calenta sanitària amb caldera de biomassa que redueix les emissions de CO2 i que ajuda a la sostenibilitat dels nostres boscos. entorn02

El Moianès: El Moianès és sens dubte un entorn naturals excepcional d’alt interès ecològic que s’ha conservat respectant la seva estructura d’àrees boscoses i conreus. Aquesta peculiaritat ha suposat que sigui el bressol de la producció d’un important número de productes agroalimentaris.

Per potenciar l’ús d’aquests productes de la terra es va crear la campanya Tasta’m i el Moianès ve de gust a la qual estem adherits.

La situació privilegiada del Moianès, a prop de les ciutats, però lluny al mateix temps, fa que el visitant pugui evadir-se entre els boscos i la natura o bé entre pobles, botigues i carrers.

En aquest enllaç podeu trobar llocs de interès del Moianès: LLOCS DE INTERÈS DEL MOIANÈS